This Blog

This Blog have been born because I love good music.
I don’t like the music industry recommendations, only good music recommendations.I like music and I believe that the music is one ,you can call it indie rock,pop,funky,soul, hiphop,R&b we just call it good music.



Enjoy my selections .

Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Άντε μωρή Μόνικα



Άντε μωρή Μόνικα ήταν μια φράση που χρησιμοποιούσα με τους φίλους μου πολλά χρόνια για να εκφράσουμε την δραματική διάθεση του άλλου.Η Μόνικα με τους 2 πρώτους της δίσκους μας έδωσε το τέλειο άλλοθι για να συνεχίσουμε να το χρησιμοποιούμε.


Σαν παιδί τον ΒΠ έπαιρνε την κιθάρα της και το Mini Cooper και μας μαύριζε την διάθεση ,βέβαια το κορίτσι είναι φωνάρα και βρέθηκε κάποιος καλός άνθρωπος που την έστειλε στην μακρινή Αμερική ώστε να ξεκολλήσει και αλλάζοντας στυλ να βγάλει ένα πραγματικά καλό δίσκο.


Το “Secret In The Dark” ηχογραφήθηκε αναλογικά στη Νέα Υόρκη με τον παραγωγό Homer Steinweiss, και τη συμβολή μουσικών από τους Dap Κings και τη Menahan Street. Ανάμεσα στα καλά τραγούδια του άλμπουμ βρίσκεται και το “Shake Your Hands” (ντουέτο με τον Andrew Wyatt των Miike Snow) το και ομώνυμο “Secret In The Dark”.



PS Το Ηρώδειο too much αλλά ποιος είμαι εγώ που θα πω “άντε μωρή Μόνικα και Ηρώδειο φέτος” ,πάντα με αγάπη.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου