This Blog

This Blog have been born because I love good music.
I don’t like the music industry recommendations, only good music recommendations.I like music and I believe that the music is one ,you can call it indie rock,pop,funky,soul, hiphop,R&b we just call it good music.



Enjoy my selections .

Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Dirty Fuse - Why I Smoke Cocaine / Γιατί Φουμάρω Κοκαΐνη

Οι Dirty Fuse μια surf  Ελληνική μπάντα που το 2013  κυκλοφορούν  το 10" βινύλιο Surfbetika! με αποδόσεις εφτά παλιών ρεμπέτικων τραγουδιών και την προσπάθειά τους να δέσουν τα ρεμπέτικα με surf ήχους.

 Οι Dirty Fuse σχηματίστηκαν το 2008 από τον κιθαρίστα Duda Victor και τον ντράμερ Χρήστο Κόγιο με σκοπό να εξερευνήσουν τον μανιασμένο κόσμο του surf rock. Με επιρροές από Dick Dale, Ventures, Atlantics, Ramones και Televison, η μουσική τους είναι βασισμένη στην old school surf μουσική των 60's, αποδιδόμενη με την ενέργεια του garage και του punk rock.

 Μετά από κάποιες αλλαγές στη σύνθεση τους στα μέσα του 2009 ηχογραφούν τα πρώτα τους κομμάτια τα οποία θα κυκλοφορήσουν ένα χρόνο αργότερα στο 7" βινύλιο Lost Riders. Μέσα στο 2010 προστίθενται στη μπάντα οι Μάνος Κισαμιτάκης (σαξόφωνο), Γιάννης Δράκος (μπάσο) και Κώστας Μπακούλας (κιθάρα) και με αυτή τη σύνθεση συνεχίζουν μέχρι σήμερα.

Το 2012 κυκλοφορούν το ομώνυμο full-length CD Dirty Fuse, με το κομμάτι Sunset Beach (απόδοση του Ακρογιαλιές, δειλινά του Β. Τσιτσάνη μια εισαγωγή στο 10" που ακολούθησε) που ακούγετε πολύ από το ραδιόφωνο .






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου