This Blog

This Blog have been born because I love good music.
I don’t like the music industry recommendations, only good music recommendations.I like music and I believe that the music is one ,you can call it indie rock,pop,funky,soul, hiphop,R&b we just call it good music.



Enjoy my selections .

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

O Curt Cobain πότε πεθαίνει;

Αν και έχουν περάσει 20 χρόνια από την αυτοκτονία του, αν το και το παιδάκι από το nevermind μπορεί να έχει δικά του παιδάκια, αν και η κόρη του Francis είναι πλέον γυναίκα και οι Krist Novoselic και ο Dave Grohl μπορεί να μην θέλουν να θυμούνται αυτή την δεκαετία ,ο Curt Cobain δεν λέει να πεθάνει και συνεχίζει να βγάζει λεφτά για την Courtney Love  την κόρη τους και όσους είχαν πάρει μέρος στην όλη ιστορία των Nirvana.

Όπως τόσοι άλλοι συνχωρεμένοι μουσικοί συνεχίζει να πουλάει μπλουζάκια δίσκους αφίσες και άλλα σουβενίρ με αποτέλεσμα ορισμένοι να νομίζουν ότι Nirvana είναι σειρά ρούχων του H&M. 

Η μουσική βιομηχανία θα συνεχίσει να ασελγή στο ταλαιπωρημένο πρεζάκι που έτυχε να είναι ταλεντάρα και έκανε πολλά πράγματα να ακούγονται διαφορετικά μέχρι και σήμερα, πριν από λίγες μέρες ξέθαψαν φωτογραφίες με σύνεργα χρήσης ηρωίνης και θεωρίες δολοφονίας για να γιορτάσουν τα 20 χρόνια.To να κάθομαι και να σας λέω το πώς άλλαξε την μουσική σκηνή ο Cobain και η παρέα του θα ήταν κουραστικό και βαρετό.

 Την ίδια εποχή μεσουρανούσαν γκρουπάρες όπως οι Sonic Youth,Pixies,Pearl Jam,Smashing pumkings,Screaming trees ,Soundgarden και πολλοί άλλοι  αλλά οι Nirvana κατάφεραν να κάνουν το κάτι παραπάνω και με το Smell like teen spirit να καταφέρουν να ιδρώσουν αμέτρητα μπλουζάκια από τον χορό.

Η πολυτάραχη ζωή του σημαδεύτηκε από την  Courtney Love ,επίσης στην χρήση και έγινε μια από τις ποιο διάσημες πρεζαγάπες που γνώρισε το μουσικό στερέωμα. Σίγουρα και οι HOLE της Love έδωσαν το στίγμα τους τότε και σίγουρα είναι μια από τις  μπάντες που βγάλαν αρκετά καλά πράγματα.
Πολλοί υποστηρίζουν πως αν δεν είχαν γνωριστεί ο Combain μπορεί να ζούσε ακόμα και οι Nirvana να έγραφαν ακόμα μουσική. Για τίποτα από αυτά δεν είμαι σίγουρος αφού ο Combain ήταν έτσι και αλλιώς ένα μελαγχολικό αγόρι που βρέθηκε ξαφνικά στο μέσον ενός επικοινωνιακού τυφώνα που δεν μπορούσε να διαχειριστή και τα άλλα 2 μέλη των Nirvana έδειχναν πριν την αυτοκτονία του πως είχαν κουραστεί και πως η όλη φάση είχε τσακίσει.
O Cobain μπορεί να έφυγε και την κατάλληλη στιγμή για να αφήσει χώρο σε άλλα σχήματα να φανούν και προσπαθώντας να καλύψουν το κενό που άφησε να βγάλουν πολύ ωραία πράγματα ,χωρίς να θέλω να μειώσω την απώλεια.

 Και όπως λέει και ο Neil Young παππούς μουσικά όλων αυτών των group
 "It's better to burn out than to fade away."

Υ.Γ. Και επειδή θα πέσετε να με φάτε όχι δεν χαίρομαι που αυτοκτόνησε.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου