This Blog

This Blog have been born because I love good music.
I don’t like the music industry recommendations, only good music recommendations.I like music and I believe that the music is one ,you can call it indie rock,pop,funky,soul, hiphop,R&b we just call it good music.



Enjoy my selections .

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Larry Gus -The Night Patrols

Δύο περίπου χρόνια μετά το Years Not Living, ο Παναγιώτης Μελίδης  AKA Larry Gus ετοιμάζεται τον Οκτώβριο να βγάλει νέο δίσκο στην DFS. όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στη Lifo «Τον μαστεράραμε, είναι έτοιμος και αυτές τις μέρες τελειώνει και το εξώφυλλο» λέει. «Αυτήν τη φορά προσπάθησα να είμαι λίγο πιο συγκεκριμένος στα συναισθήματα. Για την ακρίβεια, είναι η πρώτη φορά που έγραψα κανονικούς στίχους, γιατί το ξέρω ότι υπήρχε πάντα ένας διφορούμενος αέρας στα τραγούδια μου.».
Φέτος ο Larry Gus συμμετέχει σε ένα από τα καλύτερα φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής το Sonar της Βαρκελώνης.Αν δεν με απατά η μνήμη μου είναι η πρώτη συμμετοχή Έλληνα μουσικού στο Sonar.
Το φετινό Sonar θα διεξαχθεί 18, 19 & 20 Ιουνίου, σε διάφορους χώρους στη Βαρκελώνη. Ο Larry Gus παίζει Παρασκευή 19/6 στο SonarDôme, στις 17.20 το απόγευμα
Την συνέντευξη στην Lifo την βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα και μπορέιτε να την διαβάσετε ολόκληρη εδώ.
Θα ήθελα να μείνω σε μια δήλωση που έκανε για τα όνειρα  «Το μόνο όνειρο που έχω είναι να τρώω μισό κιλό παγωτό με φιστικοβούτυρο καραμέλα και νουτέλα την ημέρα, κάθε μέρα, χωρίς να παχαίνω, και δεν το βλέπω να πραγματοποιείται»...






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου