This Blog

This Blog have been born because I love good music.
I don’t like the music industry recommendations, only good music recommendations.I like music and I believe that the music is one ,you can call it indie rock,pop,funky,soul, hiphop,R&b we just call it good music.



Enjoy my selections .

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

plissken festival 2015


Και εγώ το Σάββατο σαν ένας ανυποψίαστος, διψασμένος για μπύρα είπα να κατηφορήσω στην Πειραιώς για το plissken festival όπως πολύ σωστά είχε περιγράψει to koulouri στο σχετικό ποστ .

Βέβαια εκτός από μπύρα καλούς φίλους βρήκα και υπέροχες μουσικές.
Ένα μεγάλο μπράβο στο Plisskën Fest που κάθε χρονιά δείχνει ποιο όριμο αλλά και βελτώνεται και σε υπηρεσίες που προσφέρει στο μουσικόφιλο κοινό.
Θα θεωρήσω πολύ καλό το ότι δεν περίμενα πάνω από πέντε λεπτά για τουαλέτα και δέκα λεπτά για μπύρα γιατί οι διοργανωτές αυτού του φεστιβάλ δείχνουν ότι έχουν να κάνουν με ανθρώπους που πληρώνουν και όχι με ζώα...
Σίγουρα δεν ήταν όλα τέλεια όπως το επίπεδο του ήχου που στο main stage ήταν υπερβολικά δυνατό σε σχέση με τον χώρο με αποτέλεσμα να παραμορφώνει τον ήχο.
Επίσης το ότι στις 12:30 δεν υπήρχε μπύρα στα μπαρ ήταν άλλο ένα αρνητικό για ένα φεστιβάλ που τραβάει μέχρι τις 5 το πρωί.
Δυστηχώς την Παρασκευή δεν κατάφερα να πάω και το Σάββατο προσπάθησα να δω όσα περισσότερα συγκροτήματα μπορούσα .
Από αυτούς θα ξεχωρίσω τα παρακάτω χωρίς η σειρά να λέει κάτι.

Mogwai γιατί είναι μια super μπάντα που μέχρι στιγμής με έχει αποζημειώσει όσες φορές τους έχω δει. WhoMadeWho λίγο μετά τους Μogwai ίσως σε λάθος timing από τους διοργανωτές αλλά μια πολύ καλή  παρουσία.Οι Thee Oh Sees ενώ στα πρώτα τους κομμάτια με κούρασαν μετά έπαιξαν αρκετά καλά με αποτέλεσμα να μου αφήσουν μια πολύ καλή αίσθηση. Ευχάριστη εκπληξη για μένα οι Acid Baby Jesus μια ωραία ψυχεδελική μπάντα που μου κράτησαν το ενδιαφέρον.
Απογοητευση απο Ariel Pink θα μπορούσαν να έπαιζαν οι WhoMadeWho την ίδια ώρα και Andy Scott υπερολικά μονότονος...

Επείδη ο υπογράφον είναι και προχωρημένης ηλικίας μετά από τους WhoMadeWho την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια και πόνους στην πλάτη οπότε δεν έχω άποψη για τα υπόλοιπα session.

Ελπίζω να συνεχίσουν οι καλές προσπάθειες για καλά Φεστιβάλ στην Ελλάδα ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου