This Blog

This Blog have been born because I love good music.
I don’t like the music industry recommendations, only good music recommendations.I like music and I believe that the music is one ,you can call it indie rock,pop,funky,soul, hiphop,R&b we just call it good music.



Enjoy my selections .

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Damon Albarn - Everyday Robots

Το Everyday Robots είναι το πρώτο solo album του Damon Albarn.
Ο Damon γνωστός από τους blur αλλά και τους Gorrilaz είναι μια ξεχωριστή μορφή στο σύγχρονο μουσικό στερέωμα που μας έχει φιλοδωρήσει κατά καιρούς με ξεχωριστές συνθέσεις.
Κατά καιρούς έχει ασχοληθεί με διάφορα project αλλά αυτός είναι ο πρώτος του προσωπικώς δίσκος,πράγμα όχι 100% αλήθεια όπως εξηγεί λίγο ποιο κάτω.
To album θα δει το φως της δημοσιότητας στις 29 Απριλίου .
Σε πρόσφατη συνέντευξη του λοιπόν δήλωσε σχετικά 'Έχει το όνομα μου πάνω, αλλά μεγάλο μέρος της δουλείας ανήκει στον Richard Russell (παραγωγός και ιθύνων νους της XL Recordings όπου και βγαίνει ο δίσκος).
Ξεκίνησα με παραπάνω από 60 τραγούδια.  Μερικές φορές χρειάστηκε να ηχογραφήσω τις πρώτες ιδέες που μου ήρθαν για μερικά από αυτά ακόμα και μέσω του τηλεφώνου,και δεν εννοώ του κινητού αλλά το να παίρνω τον Richard τηλέφωνο από το πουθενά και να του τραγουδάω μελωδίες ενώ αυτός πάταγε κάποιο rec σε κάποιο μηχάνημα.

Το Everyday Robots ένα από τα 12 κομμάτια από το ομώνυμο album που κυκλοφόρησε σήμερα το video,είναι ένα γλυκό μυστήριο μελαγχολικό με πλούσια ενορχήστρωση pop κομμάτι που μάλλον μας δίνει μια καλή προδιάθεση για το full album.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου