This Blog

This Blog have been born because I love good music.
I don’t like the music industry recommendations, only good music recommendations.I like music and I believe that the music is one ,you can call it indie rock,pop,funky,soul, hiphop,R&b we just call it good music.



Enjoy my selections .

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Luxembourg Signal - Distant Drive

Οι Luxembourg Signal έβγαλαν το πρώτο τους single "Distant Drive" πριν λίγο καιρό.
Luxembourg Signal - Distant DriveΤα μέλη των Luxembourg Signal είχαν όλοι τους σχέση με την  θρυλική πλέον Sarah Records των 90s.
Μια εταιρία που έβγαλε πραγματικά διαμάντια από το 86 μέχρι τα πρώτα μισά της δεκαετία του 90 και μετά το 95 που διαλύθηκε πολλοί από αυτούς συνέχισαν στην Shinkansen Recordings.
Το κλίμα τότε από τις δισκογραφικές όπως η Sarah, Postcard Records, Factory, Creation,ήταν περισσότερο μια παρέα που ενδιαφέρετε να ακουστούν οι μουσικές και λιγότερο στο κυνήγι των κερδών.
Αγνοί music lovers που ενδιαφέρονταν να προωθήσουν το τότε μουσικό κίνημα έτσι εκείνη την εποχή υπήρχαν πληθώρα από Fanzine όπως το Are You Scared To Get Happy? που είχε ένας από τους ιδρυτές της Sarah records, επίσης την ίδια εποχή κυκλοφορούσαν οι θρυλικές κασσέτες C86 από το NME που από μόνες τους δημιούργησαν ένα μουσικό κίνημα.
Στον απόηχο εκείνης της εποχής οι Luxembourg Signal μας θυμίζουν εκείνους τους ήχους που τόσο αγαπήσαμε και δίνουν μαθήματα Dream pop στους νεότερους.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου